Infosivu

Tervetuloa Nettikauppasivuillemme!

 

IMG_0730

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artanttila on taidetta ja käsintehtyä saippuaa myyvä galleria Laukaassa.

 

Sovellus

 

Pekka Anttila on perustanut yrityksen 1990-luvulla taidekäsityön ja taiteen ympärille. Pekka on koulutukseltaan insinööri, mutta kiinnostus taiteeseen on tuonut hänelle uuden ammatin.

Pekan vaimolla Marjo-Riittalla ( TtM, sh) heräsi kiinnostus käsintehtyä saippuaa kohtaan Ranskan matkoilla.  

"Saippuan ihanan lumoavat tuoksut ja niiden kauneus herätti kiinnostuksen saippuan valmistusta kohtaan. Toisaalta ihon hyvinvointi ja ylimääräisten kemikaalien välttäminen sekä luonnollisuus ovat kauneuden lisäksi tärkeätä".  

Tästä alkoi tarina nimeltä Artanttilan saippua. "Alussa oli inspiraatio, idea, jota on lähdetty yhdessä työstämään valmiiksi saippuaksi. Inspiraation lähteenä on ollut oma puutarha, josta tulee saippuaan luonnollinen kauneus ja tuoksut. Saippuan valmistuksessa jokainen vaihe on merkityksellistä ja valmistus tapahtuu pienissä erissä, viipyen jokaisessa vaiheessa. Niinpä aitoa tunnetta on jokaisessa erässä".

Valmistamme itse Artanttilan saippuat käsityönä alusta lähtien luonnon raaka-aineista.

Käytämme vain luonnon kosmetiikkaan tarkoitettuja korkeatasoisia ja tutkittuja raaka-aineita.

Saippuat sisältävät aineksia omasta puutarhastamme. Tuotteemme ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön käsi-, kasvo- ja vartalosaippuaksi.

Saippuat soveltuvat myös atooppiselle iholle. Saippua jättää ihosi pehmeäksi, eikä kuivata sitä.  

Palashamppoot ovat suunniteltu hiusten luonnonmukaiseen pesuun ja hoitoon. Shamppoissa käytetään hiusten hoitoon soveltuvia öljyjä.   

Olemme rekisteröityneet Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) ja noudatamme EU:n kosmetiikka asetuksessa (EY) N:o 1223/2009 ja 2013/674/EU määriteltyjä vaatimuksia.  

                       

 

12923151_1673523862911926_9182232212507345569_n    Tervetuloa TEE ITE –saippuakurssille 

 

 

TEE ITE -saippuakurssille on mahdollista itse kerätä ryhmä (3-7 hlöä) ja osallistua  Artanttilan järjestämälle kurssille.

 

Artanttilan saippuakurssilla perehdytään saippuan valmistuksen käytäntöön, kemiaan ja  historiaan.

Käymme läpi saippuavalmistuksen raaka-aineet: rasvat ja öljyt sekä tuoksut ja väriaineet. Tutustumme raaka-aineiden ominaisuuksiin saippuassa ja ihonhoidossa.  Lisääksi perehdymme erilaisiin muotteihin ja saippuapalojen koristeluun.

Käymme läpi saippuanvalmistuksen askel askeleelta teoriassa ja käytännössä. Kurssilla valmistetaan kylmämenetelmällä saippuaa 2-3 hlön ryhmissä yhdessä ohjaajan kanssa.

Kurssin hintaan sisältyy tarvittavat raaka-aineet yhteen ”halkoon” eli noin 6 – 8 saippuaan. Käymme myös läpi raaka-aineen hankintaan ja saippuan  myyntiin liittyviä ohjeistuksia.

Kurssiin kuuluu:
Tarvikkeet
Kuvalliset ohjeet  ja ohjaus

Kahvitarjoilu

 
Kurssin kesto:
n. 2 h

Hinta:
50 €/ hlö

Ohjaajat:
Marjo-Riitta  & Pekka

Imoittautumiset: artanttila1@gmail.com

 

Kurssin aikana on mahdollisuus kahvitella Artanttilan

 kahvilassa.

 

saippuakurssi

saippuakurssi10

saippuakurssi7

 

saippuakurssi9

 

saippuakurssi4

 

lahjatarra

Marjo-Riitta ja Pekka