Suola&Turvesaippua

6,50


Turve-suolasaippua on tuplahoitava ; valkoinen –suola ja  ruskea-turve.

Turvesaippua on valmistettu suomalaisesta hoitoturpeesta ,josta saippua on saanut värinsä. Runsaasti vaahtoava saippua hoitaa ihosi pehmeäksi turpeen ja suolan vaikutuksesta. Kotimainen LehtoPeat Oy:n turve sisältää paljon ihoystävällisiä mineraaleja.Turvetta nostetaan vain pohjaveden pinnan alapuolelta, nostosyvyys on suosta riippuen 2-4 metriä. Tässä syvyydessä turpeeseen on vuosituhansien aikana muodostunut erilaisia bioaktiivisia aineita, kuten humus- ja fulvohappoja sekä humiineja. Turve sisältää myös pieniä määriä erilaisia mineraaleja kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turpeen tärkeimmät terapeuttiset ainesosat ovat humus- ja fulvohapot (Lähde turveinfo).

 Saippuan valkoinen puoli on suolasaippua. Suola on luonnollinen ja tehokas puhdistaja.Sillä on kuoriva, rentouttava ja desinfoiva vaikutus. Suolasaippuassa on käytetty merisuolan lisäksi Epsom-suolaa.  Magnesiumsulfaattia eli epsom-suolaa (karvassuolaa) on käytetty mm. kylpysuolana, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen.  Se  pehmentää ja kosteuttaa ihoa.Voit tehdä kuorivan pesun saippualla suoraan iholle. Tehotuote kantapään raspaukseen.

Turve-suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille. Kastele turve-suolasaippua ja pyörittele sitä käsissäsi, vaahtoaa runsaasti. Voit ensin kuoria suolasaippualla ja tämän jälkeen pehmeällä turvesaippualla lopuksi hoitaa ihoasi.  Pese sen jälkeen ihoasi. Voit jättää turve-suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi.Huuhtele. 

INCI: Sodium Cocoate(kookosrasva), Sodium chloride (merisuola), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Sodium palmate (palmuöljy)*,  Sodium Castorate (risiiniöljy),  Magnesium sulfate (Epsom-suola),Hoitoturve (peat),Aqua (vesi),  CI 409332, White CI77891****=tuottaja kuuluu kestävän palmuöljyn yhdistykseen (RSPO)  **= Tuoksuöljy ***= saippuaväriaine

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu